Wedstrijd za 12-mei-2018

Verslag derde zomerwedstrijd 2018.

Op zaterdag 12 mei 2018 werd de derde zomerwedstrijd van het seizoen gehouden. We verzamelden in de Enk en we vertrokken om 05.30 richting Visvliet. Vooraf waren de verwachtingen niet hoog gespannen. De algemene verwachting was dat de brasem na het kuit schieten niet zou willen bijten. Menigeen bedacht dan ook om vooral op platter en voorn te gaan vissen.
Dit bleek een goede strategie te zijn want er was volop vis aanwezig in Visvliet en er werd dan ook een mooi aantal vis gevangen. Om precies te zijn 621 stuks. Toch waren er ook een paar deelnemers die nog wat brasem wisten te vangen. In totaal met z’n negenen werd er bijna 80 kilo gevangen. Na afloop verzamelden we weer in het dorpshuis, waar de dames van Dorpsbelangen weer heerlijke gehaktballen reserveerden en Piet de glazen volschonk als een volleerd barman.

Het was weer een prijswedstrijd en de prijswinnaars waren deze wedstrijd:
Hielke de Groot, Piet Zijlstra en Jannes Marinus. Mannen gefeliciteerd.

De 4e wedstrijd van het seizoen is op zaterdag 9 juni 2018 en dit is weer een wedstrijd waarbij we niet gezamenlijk vertrekken. Ook mag je, als je Ee/Engwierum te ver vindt, dichterbij vissen. Belangrijk voor deze wedstrijden is de gezamenlijke app. Mensen met emmers en weegschalen kunnen op de app aangeven waar ze gaan zitten en mensen zonder weegschaal kunnen ook via de app afspraken maken over zitplaatsen vertrektijden enz. Maak hier gebruik van!!

Ik hoop weer op veel deelname en zeg: tot ziens op 9 juni.

Harry Meijer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.