Wedstrijd za 14-apr-2018

Zaterdagmorgen 14 april werd de eerste wedstrijd van het seizoen gevist. Deze wedstrijd was tevens een prijswedstrijd. In de Algemene Ledenvergadering is bepaald dat we dit jaar 5 prijswedstrijden houden die uiteraard ook meetellen voor de reguliere competitie.

Deze eerste prijswedstrijd mag een succes genoemd worden, maar liefst 12 vissers verzamelden zich om 05.30 uur in het dorpshuis ’t Schanshus te Niezijl. Onder het genot van een kopje koffie begon de morgen heel gezellig en na opening van het seizoen door voorzitter R. Kobes togen de enthousiaste vissers naar de waterkant. Zoals altijd viel de vangst voor de een mee en voor de ander dan weer wat tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd gevist tot 12 uur en na het wegen en tellen van de vis kwamen we weer bij elkaar in het dorpshuis voor de uitslag. Een pluim voor de aanwezige dames die ervoor zorgden dat we aan hapjes en drankjes niets te kort kwamen.

De Ubel Kooyengabokaal werd door voorzitter R. Kobes uitgereikt aan de winnaar van vandaag, dhr. H. kroeze. Hij ving 41 vissen met een totaal gewicht van 44.940 gram. Verder waren er prijsjes voor de nummer 3, de nummer 7 en de nummer 11 van de wedstrijd, respectievelijk de heren: A. Kuperus, R. Hamstra en Hidde vd Veen.

Wij hopen dat alle prijswedstrijden net zo goed, of nog beter natuurlijk, worden bezocht als deze eerste prijswedstrijd en we hopen dat dit ook inspiratie geeft voor de vissers om de andere 5 wedstrijden ook mee te vissen.

Ik zeg tot ziens bij de volgende wedstrijd die wordt gehouden op 28 april a.s.

Harry Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.